Snáď sa stará dáma Európa neusúloží k smrti. .. .

5. septembra 2015, miralen, Nezaradené

 

 

Utečenci, migranti, azylanti, téma jednoznačne kraľuje nielen v médiách, ale aj v diskusiách medzi ľuďmi. Donedávna europolitici riešili dvojjazyčné školstvo, dvojjazyčné tabule, veľkosť banánov a uhoriek, prípadne dôležité témy ako sobáše ľudí s nie heterosexuálnou orientáciou. Ajhľa, z ich kľudu a pseudointelektuálnych debát ich vytrhla téma vskutku ozajstná. Imigračná vlna! Pri sledovaní postojov politikov reprezentujúcich EÚ som zhrozený z ich impotentného prístupu, jalových rečí a predbiehania sa v pseudohumanizme. Prečo?

  1. Keď nelegálne prekročí človek s dokladmi totožnosti hranice EÚ, jedná sa s ním ako s indivíduom, ktoré porušilo zákonnú normu. Ak to spraví 100 000 migrantov, poväčšine bez dokladov, je to v poriadku.
  2. Kritizujú nás, že odmietame kvóty, sme neľudskí voči migrantom. Nikto však u nás nechce zostať /našťastie/. To by sme ich mali u nás zadržovať a znemožňovať cestu do Nemecka násilím? Bolo by to humánne?
  3. Keď neide o ekonomickú imigráciu, ale o záchranu holého života, prečo títo ľudia nezostanú v Turecku, na Balkáne, prípadne v okolitých islamských krajinách…?
  4. Negatívny demografický vývoj nevyrieši imigrácia tohto typu. Potrebujeme prispievateľov do systému, nie neprispôsobivých poberateľov dávok.
  5. Neklamme sami seba!!! Islam a kresťanstvo súperia už niekoľko storočí. Nerád by som sa dožil o pár okov vlny teroristických útokov, ktorých pôvodcami budú práve teraz nekontrolovane prichádzajúci imigranti.
  6. Súhlasím s maďarským premiérom, že situácia je nanajvýš vážna, jej impotentné riešenie ohrozuje Európu, Schengen, a naše hodnoty. Len slepý to nevidí. To sa naozaj nenájde nikto, kto by napriek oficiálnej propagande vykríkol:“ Cisár je nahý?“
  7. Úprimne mi je ľúto všetkých núdznych, riešením však nemôže byť , že sa pol zemegule presťahuje do Európy. Veď prídite všetci, postaráme sa o vás všetkých.
  8. Títo migranti, ktorí mnohí ani nie sú v ohrození života, cielene a ľstivo využívajú sociálne a tvrdo zaplatené výdobytky Európy, a hlavne pseudohumanistický postoj zaslepencov.
  9. Politici majú chrániť v prvom rade svojich obyvateľov. To znamená snahu riešiť problém tam, kde vznikol, eliminovať prevádzačské gangy, uzavretie hraníc Schengenu, na vstupe posúdenie opodstatnenosti žiadosti o azyl, ostatných nekompromisne vracať späť.
  10. Priznajme si, že tolerancia, humanizmus a demokracia neznamená nekonečné ustupovanie ukričanej menšie….v ničom.
  11. Porovnávať súcasnú vlnu s emigráciou po roku 1968 je nemiestne. Vtedy išlo o presun schopných, jazykovo zdatných ľudí, s rovnakým spôsobom života, s rovnakou , ktorí sa snažili čo najrýchlejšie sa včleniť do spoločnosti.
  12. Projekt Multikulti jednoducho zlyhal, čím skôr si to priznajú aj oficiálne miesta, tým budú následky menšie.